Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Myszkowie
zatrudni
Technologa żywności
Miejsce pracy: Myszków
ZAKRES OBOWIĄZKÓW:
- Nadzór nad produkcją produktów mleczarskich.
- Nadzór na prawidłową organizacją i przebiegiem procesów technologicznych nowych wyrobów, prób technologicznych i wdrażanie ich do produkcji.
- Przygotowywanie i prowadzenie dokumentacji technologicznej.
- Nadzór nad funkcjonowaniem systemu zapewnienia jakości.
- Współpraca z pozostałymi działami zakładu ( działem handlu, produkcji, technicznym , laboratorium).
WYMAGANIA :
- Wykształcenie wyższe kierunkowe ( technolog żywności, kontrola jakości).
- Min. 1 rok doświadczenia w firmie z branży spożywczej.
- Znajomość norm i systemów zarządzania jakością ( IFS/ BRC, ISO).
- Znajomość prawa żywnościowego.
- Zdolność analitycznego myślenia i samodzielność w działaniu.
- Rozwinięte kompetencje interpersonalne ( komunikatywność , asertywność).
- Umiejętność obsługi pakietu MS Office.
- Mile widziane uprawnienia audytora wewnętrznego systemów zapewnienia jakości.
OFERUJEMY:
- Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę.
- Atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od kwalifikacji, umiejętności i uprawnień.
- Samodzielne zadania i wyzwania zawodowe ( możliwość realnego wpływu na rozwój Spółdzielni i produktów mleczarskich).
Cv i list motywacyjny z klauzulą „Oświadczam, że wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Okręgową Spółdzielnię Mleczarską w Myszkowie moich danych osobowych w przedłożonych dokumentach aplikacyjnych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacyjnego na stanowisko Technolog Żywności. „ proszę przesyłać na adres-e-mail : Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.