Technolog żywności

21. 07. 20

logo

Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Myszkowie

                                               zatrudni

                                Technologa żywności

                                 Miejsce pracy: Myszków

ZAKRES OBOWIĄZKÓW:

  • Nadzór nad produkcją produktów mleczarskich.
  • Nadzór na prawidłową organizacją i przebiegiem procesów technologicznych nowych wyrobów, prób technologicznych i wdrażanie ich do produkcji.
  • Przygotowywanie i prowadzenie dokumentacji technologicznej.
  • Nadzór nad funkcjonowaniem systemu zapewnienia jakości.
  • Współpraca z pozostałymi działami zakładu ( działem handlu, produkcji, technicznym , laboratorium).

WYMAGANIA :

  • Wykształcenie wyższe kierunkowe ( technolog żywności, kontrola jakości).
  • Min. 1 rok doświadczenia w firmie z branży spożywczej.
  • Znajomość norm i systemów zarządzania jakością ( IFS/ BRC, ISO).
  • Znajomość prawa żywnościowego.
  • Zdolność analitycznego myślenia i samodzielność w działaniu.
  • Rozwinięte kompetencje interpersonalne ( komunikatywność , asertywność).
  • Umiejętność obsługi pakietu MS Office.
  • Mile widziane uprawnienia audytora wewnętrznego systemów zapewnienia jakości. 

OFERUJEMY:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę.
  • Atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione od kwalifikacji, umiejętności i uprawnień.
  • Samodzielne zadania i wyzwania zawodowe ( możliwość realnego wpływu na rozwój Spółdzielni i produktów mleczarskich).

Cv i list motywacyjny z klauzulą   „Oświadczam, że wyrażam zgodę na przetwarzanie przez Okręgową Spółdzielnię Mleczarską w Myszkowie moich danych osobowych w przedłożonych dokumentach aplikacyjnych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacyjnego na stanowisko Technolog Żywności. „ proszę przesyłać na adres-e-mail : Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.